A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715691204.3182.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Candidatura-soc la Iasi. Un interlop a intrat in cursa alegerilor locale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
03-05-2012, ora 16:40

Candidatura-soc la Iasi. Un interlop a intrat in cursa alegerilor locale

Articol de Cristian Amariei

Un camatar implicat in mai multe scandaluri vrea sa fie ales consilier local. Este vorba de Tiberiu Cristodorescu, care se afla pe lista de candidati a Forumului Democratic al Germanilor din Romania pentru Consiliul Local Iasi.

Tiberiu Cristodorescu, un cunoscut membru al lumii interlope din Iasi, ocupa pozitia 19 din lista de candidati ai Forumului Democratic al Germanilor din Romania pentru Consiliul Local Iasi, scrie adevarul.ro.

Ieseanul este cunoscut pentru scandalurile in care a fost implicat. Cristodorescu a fost acuzat, in 2007, ca ar fi prejudiciat statul cu 4,5 milioane de euro prin operatiuni comerciale fictive cu produse petroliere prin mai multe firme. Cristodorescu a fost achitat, pe 24 iulie 2011, de Tribunalul Iasi pentru evaziune fiscala, spalare de bani si constituirea unui grup infractional organizat etc. Procurorii DNA Iasi au facut apel, iar procesul va avea urmatorul termen pe 15 mai la Curtea de Apel Iasi.

Un alt scandal in care a fost implicat este legat de Vasile Rodideal. Interlopul basarabean, a fost acuzat de procurorii DIICOT ca in 2005 ar fi pus la cale asasinarea fostului sau partener de afaceri, Tiberiu Cristodorescu. Vasile Rodideal, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare in principal pentru instigare neurmata de executare la omor calificat, asocierea la o grupare organizata, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, conducere fara permis si falsificare de moneda.

Sursa: rtv.net

Sursa: ziare-pe-net.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii