ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
28-10-2012, ora 17:01

Candidatii ARD Iasi s-au inscris in cursa pentru parlamentare

Articol de Diana Dumitriu

Cei 17 candidati ai Aliantei Romania Dreapta (ARD) Iasi si-au inscris, duminica, dosarele la alegerile parlamentare, 15 dintre candidaturi fiind din partea PDL si cate una de la PNTCD si FC.

Ajunsi mai devreme decat au anuntat initial, semn ca nu si-au schimbat ceasurile dupa orarul de iarna, cei de la ARD au declarat la inscrierea dosarelor ca la alegerile de pe 9 decembrie vor incerca sa obtina macar acelasi numar de parlamentari cat sunt prezent. Democrat liberalul Gabriel Surdu este foarte optimist si crede ca indiferent de valul de simpatie de care beneficiaza in prezent USL, ARD va rupe inimile electoratului si va depasi numeric voturile pro useliste. El spera ca la sfarsitul campaniei electorale, ARD sa obtina cel putin 42% la nivelul judetului.

Actualii deputati PDL Petru Movila, Nicusor Paduraru, Marius Spanu, Cristina Dobre vor candida pentru un nou mandat in viitorul Parlament, de data asta sub sigla ARD. Sub aceeasi sigla vor candida si fostul prefect de Iasi Dragomir Tomaseschi (FC), fostul primar de Targu Frumos - Gheorghe Tataru (PDL), fosta inspectoare sefa a Inspectoratului Scolar Judetean - Liliana Romaniuc, medicul Camelia Bogdanici, Liviu Bulgaru si Radu Ursanu si Adrian Acostoaie (toti de la PDL).

Senatorul PDL Dumitru Oprea vrea un nou mandat, sub sigla ARD insa. Din partea ARD Iasi si-au mai inscris dosarele democrat-liberalii Gabriel Surdu (liderul formatiei politice), fostul ministru Teodor Baconschi, a carei candidatura a fost impusa de conducerea centrala, Nita Dermidi si medicul Constantin Fatu (PNTCD).

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: ARD, candidaturi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii