A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715615174.506.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campionat mondial de sah la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-04-2013, ora 16:27

Campionat mondial de sah la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Editia de la Iasi inregistreaza si un record de participare: peste 230 de sportivi din 38 de tari. Confruntarile in fata mesei de sah vor avea loc intre 21 si 30 aprilie in cadrul salilor de conferinta de la Palas Mall.

Iasul este consecvent in sustinerea performantelor sportive si a sportului de masa. Ma bucura ca Asociatia Judeteana de Sah dovedeste ca poate organiza competitii de anvergura, care, pe de o parte, ne fac cunoscuti pe plan international si, pe de alta, contribuie la promovarea acestui sport in randurile iesenilor”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

De altfel, municipalitatea ieseana, prin Fundatia Sportului Iesean este principalul finantator al competitiei.

Premii de 10.000 euro

Federatia Mondiala de Sah impreuna cu Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria Iasi, Federatia Romana de Sah, Consiliul Judetean Iasi si Asociatia Judeteana de Sah Iasi invita iesenii sa urmareasca timp de 10 zile unul dintre cele mai importante concursuri din intreaga lume. 232 sportivi din 38 tari se vor infrunta in Iasi pentru titlul mondial de amatori cu premii in valoare totala de 10.000 euro.

Este, din nou, un eveniment deosebit pentru Iasi si pentru miscarea sahistica. Vine in completarea celor organizate pana acum si aduce o imagine foarte buna Iasului si Romaniei. Este si o provocare organizatorica, ne obliga sa gasim resursele financiare necesare, sa mobilizam toate autoritatile locale, dar si sponsorii pentru buna desfasurare a competitiei”, a declarat deputatul Sorin Iacoban, presedintele Comitetului de Organizare a competitiei.

Foto: sah-ro.info

     
Tag-uri: campionat, sah, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii