A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716028331.7745.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campanie umanitara de strangere de alimente pentru sinistrati organizata de Liga Studentilor UPA din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
21-02-2012, ora 16:44

Campanie umanitara de strangere de alimente pentru sinistrati organizata de Liga Studentilor UPA din Iasi

Articol de Madalina Irimia

„Fii solidar. Semenii tai au nevoie de tine”. Acesta este apelul public lansat astazi, la Universitatea „Petre Andrei” (UPA) din Iasi, in cadrul unei campanii umanitare organizata de Liga Studentilor UPA din Iasi, in parteneriat cu institutia de invatamant superior, Crucea Rosie – Filiala Iasi, Liceul Teoretic „Miron Costin” Iasi, Asociatia GRADECO, Asociatia Culturala MIR, Asociatia Human Brand International si Centrul de Dezvoltare Sociala.

Potrivit reprezentantului Asociatiei GRADECO, lector univ.dr. Catalin Popescu de la Facultatea de Asistenta Sociala si Sociologie a UPA, scopul campaniei este colectarea de ajutoare constand in alimente de baza neperisabile pentru sinistratii din zonele afectate de ninsori. Campania se desfasoara pana pe 24 februarie 2012, iar donatiile persoanelor fizice si juridice pot fi facute la sediul UPA, la parter sau la etajul 10.

Aceasta noua campanie umanitara se inscrie intr-o frumoasa traditie constituita la UPA si este in spiritul sloganului -O universitate in comunitate-. Am inteles, ca si in alte ocazii, sa nu stam deoparte si sa ne implicam in sprijinirea celor care au cu adevarat nevoie de ajutor. Ceea ce ne bucura este faptul ca initiativa a apartinut studentilor nostri”, a punctat lector univ.dr. Catalin Popescu.

La randul sau, presedintele Ligii Studentilor UPA din Iasi si-a exprimat speranta ca aceasta campanie va mobiliza cat mai multe persoane fizice si juridice.

Vom incerca sa acoperim cu prioritate acele localitati care nu au beneficiat inca de ajutoare. Orice contributie este binevenita. Speram ca, in acest fel, sa dam un exemplu si pentru alte organizatii studentesti”, a subliniat Viorel Hutanu.

In aceeasi linie s-a inscris si mesajul presedintelui Clubului Elevilor de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Iasi, Eduard-Paul Schiopu.

Speram ca demersul nostru sa fie un exemplu si pentru colegii de alte licee si, de ce nu, sa contribuie la crearea unei culturi a implicarii civice”, a spus elevul.

Incepand cu data de 25 februarie, Crucea Rosie - Filiala Iasi va facilita, cu sprijinul unor structuri ale Ministerului Apararii Nationale, transportul catre beneficiari a ajutoarelor stranse in cadrul campaniei.

     
Tag-uri: UPA, Iasi, ajutoare, sinistrati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii