A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713453231.3479.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campanie de promovare a lecturii si de sustinere a bibliotecilor din satele Iasului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-02-2014, ora 17:07

Campanie de promovare a lecturii si de sustinere a bibliotecilor din satele Iasului

Articol de Alexandra Stefanescu

Scoala „Varlaam Mitropolitul” si Gradinita „Buna Vestire”, aflate sub patronajul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, lanseaza campania „Povestile copilariei”, demers ce urmareste promovarea lecturii in randul copiilor si sustinerea bibliotecilor scolare din satele Iasului. Campania este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 februarie, la ora 13, in Biblioteca Scolii “Varlaam Mitropolitul” in cadrul unei intalniri publice pe tema „Cum ii atragem pe copii spre lectura”.

Campania se va derula in perioada februarie-iunie si va consta intr-o colecta de carte, ai caror beneficiari vor fi, pentru inceput, elevii din comuna Voinesti. In timp, campania se va extinde si in alte unitati de invatamant din mediul rural. “Ca sa poata creste frumos, copiii au nevoie de modele, iar lectura este un mijloc prin care le pot cunoaste. Cititul este ca si aerul. Cartile ne sunt mereu parteneri. La inceput ne ofera eroi de poveste, apoi cunoastere si sprijin in dezvoltarea personala. Acestea sunt motivele pentru care am lansat campania “Povestile copilarie”», la care asteptam sa ni se alature cat mai multi parteneri care isi doresc sa fie modele si sa contribuie la nevoia de a visa a copiilor”, a declarat directorul executiv al Fundatiei “Varlaam Mitropolitul”, Cristina Gheorghe.

Elevii de la Scoala “Varlaam Mitropolitul” si prichindeii de la Gradinita „Buna Vestire”, ajutati de partenerii lor, vor face colecte lunare. La finele fiecarui luni de campanie, ei vor darui volumele bibliotecilor de la scolile partenere, in cadrul unor manifestari dedicate lecturii. Campania a primit deja o prima sponsorizare, venita din partea Editurii Gama, din Iasi, prin amabilitatea dnei Diana Mocanu..

Donatiile se pot face direct la sediul scolii sau la parteneri. Ii puteti ajuta pe copiii din satele Iasului cu donatii de carte (inclusiv cu rechizite scolare sau obiecte de birotica) sau puteti amenaja un spatiu in care persoanele interesate sa poata face donatii.

Foto: 1cartepesaptamana.ro

     
Tag-uri: carti, copii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii