A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716031708.3055.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campania „Pelerinaje pentru Suflet”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-04-2013, ora 14:46

Campania „Pelerinaje pentru Suflet”, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Centrul de Pelerinaj “Sfanta Parascheva” a lansat in luna aprilie Campania “Pelerinaje pentru Suflet”. Proiectul consta in descrierea celor mai frumoase destinatii de pelerinaj de pe harta crestinatatii, debutand cu prezentarea obiectivelor de pelerinaj din Tara Sfanta.

Primul material prezentat in Campania “Pelerinaje pentru Suflet” descrie --Biserica Sfantului Mormant cea mai vizitata destinatie de pe harta crestinatati, urmat de prezentarea miracolului din ziua Invierii --Sfanta Lumina de la Ierusalim. Campania continua cu prezentarea Bisericii Adormirii Maicii Domnului din Ierusalim, urmata de descriere oazelor de romanism din Tara Sfanta prin materialele Asezamantele romanesti din Israel, si Pelerinaj la Hozeva- Sfantul Ioan Iacob Hozevitul.

Campania isi propune sa ofere tuturor celor interesati o calatorie in locuri cunoscute sau mai putin cunoscute, incercand sa le transmitem o farama din frumusetea acestor asezamante. De asemenea incercam sa-i provocam pe iubitorii de calatorii sa descopere singuri taina celor mai frumoase destinatii de pelerinaj de pe harta crestinatatii, bogate din punct de vedere spiritual si duhovnicesc. Ne-am propus ca in apropierea sarbatorilor Pascale sa prezentam o parte din cele frumoase destinatii din Tara Sfanta, urmand ca proiectul sa continuie cu prezentarea principalelor destinatii de pelerinaj din Grecia, Ucraina, Italia, Turcia, Serbia si Romania”, a declarat Costel Damian, managerul Centrului de Pelerinaj „Sfanta Parascheva”.

Materialele realizate in cadrul campaniei alaturi de galaria foto vor fi postate si pe site-ul Centrului de Pelerinaj Sf Parascheva, la adresa web www.centruldepelerinaj.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii