ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-08-2015, ora 09:10

Campania „Oamenii Timpului”, lansata la Primaria Iasi

Articol de Cristian Amariei
Luni, 3 august 2015, in Sala Mare a Palatului Roznovanu a avut loc conferinta de lansare a campaniei Oamenii Timpului, un proiect initiat de revista Timpul si organizat de Asociatia Revistei Timpul.

Primaria Municipiului Iasi este partener al acestei ample campanii de promovare a valorilor. „Este un proiect important de recunoastere a valorilor culturale, stiintifice, a personalitatilor care definesc timpul pe care-l traim cu totii”, a declarat Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar al municipiului Iasi.

Campania Oamenii Timpului se va desfasura in perioada 1 august 2015 – 12 decembrie 2015 si va presupune selectarea si premierea a zece personalitati care s-au facut remarcate in diverse domenii de activitate in intervalul octombrie 2014 – septembrie 2015. Campania Oamenii Timpului propune o extindere a proiectului la nivelul Regiunii de Nord Est a Romaniei si in orasele Chisinau si Cernauti, publicul din aceste zone fiind invitat sa propuna, pe platforma www.oameniitimpului.ro, nominalizari ale personalitatilor locale pentru fiecare dintre cele 10 categorii supuse jurizarii.

Categoriile pentru care vor fi selectionati nominalizatii sunt Literatura, Arte, Educatie si Cercetare, Societate civila, Diplomatie publica, Memorie si istorie, Jurnalism, Tinere valorie, Sanatate si Antreprenoriat.

Campania va culmina cu o Gala a Oamenilor Timpului, care va avea loc pe 12 decembrie 2015, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii