A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715933757.7582.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campania “Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!” vine in Iasi – implica-te, castiga si fa o schimbare!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-10-2012, ora 15:06

Campania “Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!” vine in Iasi – implica-te, castiga si fa o schimbare!

Articol de Alexandra Stefanescu

Primaria Municipiului Iasi impreuna cu Asociaţia Romana pentru Reciclare RoRec si Operatorul local SC Salubris S.A organizeaza sambata, 6 octombrie, o noua actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice (DEEE).

Sambata, 6 octombrie 2012, intre orele 09.00 si 16.00, vor fi deschise 19 puncte provizorii de colectare in Iasi. Acestea vor fi amplasate in urmatoarele locatii:

1. Sediul SC Salubris S.A, Sos. Nationala nr.43

2. Parcarea CET Iasi, vizavi de magazinul Baumax

3. Scoala nr. 2 Veronica Micle

4. Scoala nr. 3 Al. Vlahuta

5. Scoala nr. 4 Ionel Teodoreanu

6. Scoala nr .7 Nicolae Tonitza

7. Scoala nr. 16 Mircea Cel Batran

8. Scoala nr. 17 Ion Creanga

9. Scoala nr 18 C. Conachi

10. Scoala nr 9 Elena Cuza

11. Scoala nr. 25 Miron Costin

12. Scoala nr. 34 Ion Simionescu

13. Scoala nr. 36 Vasile Conta

14. Scoala nr. 40 Alecu Russo

15. Scoala nr. 42 Nicolae Iorga

16. Scoala nr. 43 Dimitrie Sturza

17. Colegiul National Emil Racovita

18. Grup Scolar Radu Cernatescu

19. Liceul Alecsandru Ioan Cuza

Deseurile voluminoase de echipamente electrice beneficiaza de preluarea gratuita de la domiciliu, de catre organizatori. Pentru programarea comenzilor de preluare de la domiciliu, cetatenii au la dispozitie numerele de telefon 0765 622 140 si 0721 023 521, care vor functiona inclusiv sambata, 6 octombrie, intre orele 09.00-16.00.

Cetatenii care vor participa la actiunea de colectare si vor depune aparate vechi sau uzate vor fi inscrisi la o tombola cu premii. Locuitorii din Iasi vor intra astfel in cursa pentru unul dintre urmatoarele premii: 5 frigidere, 5 hote, 5 friteuze, 10 DVD playere si 10 aparate de gatit cu aburi.

"Primaria Municipiului Iasi sustine aceasta campanie nationala a Asociatiei RoRec de colectare si reciclare a deseurilor electrice si electronice! Ne alaturam proiectului pentru ca punem mare pret pe mediul inconjurator si impreuna putem aduce o schimbare. Invitam, asadar, toti iesenii sa se implice in colecta de la sfarsitul acestei saptamani!" , a declarat Gheorghe Nichita primarul municipiului Iasi.

S.C. Salubris S.A Iasi sprijina actiunea nationala de colectare si reciclare a DEEE! Suntem alaturi in permanenta de partenerii nostril de la ROREC si asiguram ca facem tot posibilul ca aceasta campanie sa fie un success la Iasi, asa cum a fost si in anii precedenti, asigurand in primul rand cetatenii municipiului ca deseurile electronice vor fi transportate si reciclate corespunzator pentru un mediu curat si un oras demn de titulatura de oras European modern! Rugam cetatenii Iasi-ului sa fie alaturi de noi si le dorim success! “-au declarat reprezentantii SC.Salubris.S.A.

Peste 1.100 de tone de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate la nivel national, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec.

     
Tag-uri: RoRec, Iasi, deseuri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii