A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714154251.9786.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campania „Impreuna, prin colind”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-12-2012, ora 17:51

Campania „Impreuna, prin colind”, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Campania ,,Impreuna, prin colind” ofera romanilor si in special copiilor, ocazia sa redevina traitori ai traditiilor si nu simpli spectatori.

Pentru aceasta,vom proceda dupa cum urmeaza:

-vom confectiona si anul acesta peste o mie de stelute traditionale. Parte din acestea vor fi impodobite (ca si in anii trecuti), in scoli,gradinite si casele de praznuire ale parohiilor, de catre parinti si copii;

-vom organiza pelerinajul-colind cunoscut din anii precedenti, in doua zile diferite:

Primul pelerinaj va fi organizat cu participarea copiilor din gradinite, scoli si parohiile celor trei protopopiate. Grupurile se vor uni pe strada Lapusneanu pe data de 20 decembrie la ora 11.00. Alaiul va colinda apoi pe strazile orasului pina la Mitropolie, unde il vom colinda pe Inaltpreasfintitul Teofan in intervalul orar 12.00-13.00.

Al doilea pelerinaj va fi organizat in parteneriat cu protopopiatele 1 si 2 si va reuni enoriasi mobilizati de preotii care vor dori sa se implice. Participantii purtind stelutele fiecarei parohii se vor aduna mai intii la biserica Barnovschi in Ajunul Craciunului,la ora 18.15. De aici, dupa o scurta repetitie a colindelor, colindatorii se vor indrepta spre Mitropolie unde, in intervalul 19.00-19.30, vor colinda pe Inalt Prea Sfintitul Teofan, cerindu-I implicit traditionala binecuvintare a stelutelor.

In zilele urmatoare,copiii insotiti de cadre didactice si membri ai asociatiei. vor colinda diverse institutii din oras(camine de batrini,spitale,etc) si de asemenea, casele rudelor, prietenilor si vecinilor.

Foto: scoli.didactic.ro

     
Tag-uri: colind, Iasi, campanie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii