A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715085623.8689.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Calificare istorica in sferturile de finala ale Ligii Campionilor pentru CFR Olimpia ACB Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
09-12-2014, ora 12:05

Calificare istorica in sferturile de finala ale Ligii Campionilor pentru CFR Olimpia ACB Iasi

Articol de Madalina Irimia
Liga Campionilor la popice a programat sambata, 6 decembrie 2014, a doua mansa din optimile de finala ale competitiei. Partida Racing Club Strasbourg (Franta) – CFR Olimpia ACB Iasi (Romania), gazduita de arena cu patru piste pe placi „Jean-Nicolas Muller”, din Strasbourg, a fost arbitrata de francezii Gil DUBIEF si Philippe FRIEDRICH.

Rezultatul final a fost: Racing Club Strasbourg – CFR Olimpia ACB Iasi 3-5 la puncte de echipa (9 – 15 la puncte de set/manse castigate; 3419 p.d. – 3555 p.d.). Dupa primele trei manse din cel de-al doilea schimb, iesenii conduceau deja cu 3-1 la puncte de echipa, aveau si 12 manse castigate si deci erau virtual calificati in sferturile de finala din Liga Campionilor.

Doua victorii

in prima mansa, in propria arena, ceferistii ieseni i-au invins pe francezi cu scorul de 5 – 3 la puncte de echipa (13 – 11 la puncte de set/manse castigate; 3449 p.d. – 3395 p.d.) si au asteaptat cu incredere partida retur si promovarea in sferturile de finala ale competitiei, aceleasi ganduri avand insa si formatia alsaciana, acolo unde evolueaza si doi lansatori romani, Ion-Florin Bratu si Stefan Gogorita.

De mentionat ca Racing Club Strasbourg este de 21 ori consecutiv campioana nationala in Hexagon si, dupa 8 runde, conduce ierarhia la zi si in acest sezon, cu 14 puncte la activ, dupa 7 victorii si o singura infrangere.

Iesenii au deplasat in Franta un lot de 8 sportivi, ei fiind Remus Antimirescu (antrenor-jucator), Costica Ciurdea, Ion Cercel, Ioan Hordila, Manel Manea, Florin Opinca, Bogdan Tudorie si Gyula Veres.

Pentru meciul de sambata, din Champions League, Racing Club Strasbourg a avut la dispozitie urmatorul lot de jucatori: BRATU Ion-Florin, DONNATE Romain, EBEL Jean-Claude, EIBEL Bruno, GOGORItA Stefan, HARTMANN Julien, HOFERER Christian, KOELL Frederic (capitan de echipa), MOREIRA Alexis, SCHMITT Julien, WALTZ Bastien. Oficiali: EBEL Jean-Claude si JANUS Gerard (presedinte, care este si primarul localitatii franceze Fort-Louis, din regiunea Alsacia/Departamentul Bas-Rhin, cu mandat 2014 – 2020).

In final insa, sperantele francezilor s-au naruit, deoarece iesenii au reusit o noua victorie de senzatie in fata campionilor din Strasbourg, de data aceasta chiar pe terenul acestora.

Promisiune onorata

La finalul partidei de la Strasbourg, antrenorul formatiei iesene, Remus Antimirescu, a declarat: “Sunt foarte bucuros, atat pentru rezultat, cat si pentru jocul practicat de toti baietii nostri. Este un moment mare pentru echipa noastra de popice, care a reusit, in premiera, o calificare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. inainte de meci am spus ca vom juca mai bine in deplasare si ne vom califica si ne-am tinut de cuvant. Toti baietii au jucat foarte bine, ii felicit din nou. Multumesc suporterilor nostri pentru sustinere in meciul de la Strasbourg si gazdelor franceze pentru ospitalitate”.

Duminica, in localitatea franceza Seltz, acolo unde sunt cazati popicarii romani, CFR Olimpia ACB Iasi a fost invitata de localnicii de la Couronne SELTZ (echipa de prima liga in Franta, acolo unde evolueaza trei lansatori cu numele SCHMITT) la un antrenament cu public, propunere acceptata de sportivii romani cu multa amabilitate

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii