A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715916380.3792.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caine politist, subiect de investigatie la Iasi. Patrupedul a evadat din padoc si s-a adapostit la o familie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-02-2015, ora 09:50

Caine politist, subiect de investigatie la Iasi. Patrupedul a evadat din padoc si s-a adapostit la o familie

Articol de Madalina Irimia
Cainele de urma de la Politia Harlau a devenit subiect de investigatie pentru anchetatorii cu care lucreaza. Patrupedul, botezat Ringo, a evadat din padoc si si-a gasit adapost la o familie. Dupa o saptamana, oamenii au aflat ca nu este un catel obisnuit si au sunat la 112. Pentru ca i-au purtat de grija, politistii le-au acordat o recompensa de 200 de lei si le-au promis ca vor primi un pui atunci cand Ringo va deveni parinte.

Ringo, cainele de urma de la Politia Harlau, a fugit din padoc in urma cu o saptamana dupa ce a fortat gardul de sarma. Un barbat dintr-o localitate vecina l-a gasit pe camp si l-a luat acasa. Cei din familie au fost incantati sa constate ca patrupedul raspunde la comenzi:

"I s-a facut foarte mila de dansul, mai ales barbata-miu, cand a vazut ca e si lup, el de cand astepta rasa. Cainele nici nu a fost agresiv absolut deloc, pur si simplu dadea noroc, daca ii spuneai sezi chiar ca sedea."

Oamenii au inteles ca au avut in grija un caine politist abia cand au vazut un afis care anunta disparitia patrupedului.

"Afland ulterior de cautarile pe care le face politia, i-a anuntat pe cei de la Politia din Harlau si astfel cainele s-a reintors la locul de munca," a explicat Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

"A vorbit cu domnul politai si i-a zis ca eu nu vreau absolut nimic recompensa, decat sa-mi aduceti si mie un caine, dar bine, ca domnul a dat si o mica recompensa, acolo si i-a promis ca o sa-i aduca si un catel mic."

Ringo a fost dus inapoi la padoc si deja a reluat antrenamentele. Cainele politist are sase ani si este specializat pe detectarea de miros uman. I-a ajutat pe anchetatorii din Harlau in zeci de cazuri de furturi din locuinte.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii