ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-07-2016, ora 08:42

Cadavrul unui barbat descoperit plutind intr-un lac din Iasi. Acesta era dat disparut de 2 zile si amenintase cu sinuciderea

Articol de Cristian Amariei
Moment socant pentru un trecator venit in plimbare la marginea Iasului, langa lacul Venetia: omul a vazut ingrozit, plutind in apa, trupul neinsufletit al unui barbat.

A sunat imediat la 112, iar la fata locului au venit pompierii, politia si un echipaj SMURD.

Cadavrul a fost descoperit marti dimineata. Zacea in apa de mai multe ore, spun medicii veniti cu ambulanta. Din primele cercetari, se pare ca ar fi vorba despre un barbat in varsta de circa 60 de ani. Surse din cadrul anchetei spun ca omul ar fi fost dat disparut in urma cu doua zile de familia lui. Rudele ar fi mentionat ca barbatul amenintase cu sinuciderea.

Deocamdata, politistii au deschis un dosar de moarte suspecta. Trupul a fost dus la Medicina Legala, pentru a fi lamurita cauza mortii.

Trupul neinsufletit a fost zarit de un trecator in lacul Venetia, aflat la 5 kilometri de Iasi. Un echipaj SMURD a sosit de urgenta, pregatit sa dea primul ajutor, insa pentru victima nu s-a mai putut face nimic.

Prof. dr. Diana Cimpoesu, sef SMURD Iasi: "Persoana avea semne de moarte instalata, cel mai probabil secundar inecului, fiind gasita in apa."

Autoritatile spun ca barbatul, de aproximativ 60 de ani, nu avea asupra sa niciun act de identitate.

Agent Andrei Popa, purtator de cuvant IPJ Iasi: "In prezent se efectueaza cercetari pentru identificarea persoanei si stabilierea imprejurarilor in care s-a petrecut evenimentul."

Pe trupul victimei nu s-au gasit urme de violenta, asa ca anchetatorii inclina sa creada ca au de-a face cu o sinucidere. Dar pana la aflarea rezultatelor necropsiei, este luata in calcul orice ipoteza, inclusiv aceea de crima.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: iasi, cadavru, apa, sinucidere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii