A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715275952.4777.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS are preparator fizic. Cezar Honceriu s-a intors la echipa ieseana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
16-10-2015, ora 09:19

CSMS are preparator fizic. Cezar Honceriu s-a intors la echipa ieseana

Articol de Cristian Amariei
CSMS Iasi are din nou preparator fizic. Cezar Honceriu, care a lucrat alaturi de antrenorul principal Nicolo Napoli in returul trecut si in startul campionatului, a revenit la gruparea ieseana, informeaza digi24.ro

"E bine ca s-a intors cu echipa, aveam nevoie de un antrenor, de un preparator fizic. A fost cu noi, suntem toti fericiti ca s-a intors cu echipa," a spus Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iasi.

Honceriu a participat la antrenamentele in care iesenii pregatesc partida cu FC Voluntari, de sambata, inaintea careia CSMS are probleme de lot.

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iasi: "incercam sa recuperam fotbalisti, dar cred ca pentru meciul asta nu recuperam pe nimeni. Tiganasu ramane afara, Ganea ramane afara, sa vedem, avem putine probleme cu Mitici."

Duelul dintre CSMS si echipa din Voluntari va avea loc sambata, de la ora 18:00, si va fi transmis in direct de Digisport 1.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii