ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
03-03-2014, ora 15:08

CSMS a reusit o victorie la Clinceni. FC Clinceni – CSMS Iasi 1-2

Articol de Cristian Amariei

Desi a inceput meciul cu 6 jucatori noi, CSMS a dominat teritorial prima repriza in care ocaziile mari le-au avut insa gazdele, prin fratii Karamian care in 3 randuri au fost aproape de deschiderea scorului. Iasul a replicat prin Clement Palimaru care in min. 30 a trimis cu capul peste o centrare venita din corner.

La cabine s-a intrat la egalitate, 0-0, iar debutul partii secunde, lipsit complet de ocazii de poarta, i-a facut pe multi sa creada ca meciul se indreapta spre un rezultat nul. A fost nevoie de inspiratia antrenorului Marius Lacatus pentru a debloca meciul. Inlocuirea, in min. 66, a lui Calugaru cu Radovic si urcarea lui Bosoi mijlocas dreapta, a fost decisiva, ex-braileanu reusind sa marcheze la debutul sau pentru CSMS Iasi. A doua mutare inspirata a fost inlocuirea lui L. Mihai cu Onofras, in min 75.

Cu 5 minute inainte de final, Ono fructifica o pasa pe culoar a lui Herghelegiu si urca scoul la un linistitor 0-2. Golul gazdelor, marcat in prelungiri, de Arman Karamyan, a fost doar "de consolare", cele 3 puncte luand drumul Iasului.

Cu aceasta victorie, CSMS Iasi depaseste Clinceniul si Slobozia in clasament si urca pe locul 2, la 3 puncte in spatele Rapidului. Sambata, 8 martie, de la ora 11, CSMS Iasi joaca, in deplasare, impotriva unei alte echipe ce se afla in plutonul fruntas, Unirea Slobozia.

Foto: dteodorescu.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii