ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
31-05-2016, ora 08:15

CSMS Iasi, ultima echipa care merge in Europa League

Articol de Cristian Amariei
CSMS Iasi este ultima echipa care ne va reprezenta in Europa in sezonul viitor. Iesenii s-au impus, scor 3-2, in disputa cu retrogradata ACS Poli. Echipa lui Nicolo Napoli a fost condusa cu 2-1 la pauza si se parea ca CS U Craiova va merge in cupele europene. Insa pe final, pe Bega, oaspetii au punctat in minutele 82 si 89, reusind sa termine play-off-ul primii.

CSMS Iasi, CS U Craiova, FC Botosani si Concordia Chiajna s-au luptat in ultima etapa din play-out-ul Ligii 1 pentru ultimul loc de cupa europeana (in conditiile in care Dinamo si CFR nu au drept de joc in Europa).

Marea favorita era CSMS Iasi, echipa care, in cazul unei victorii, avea garantat locul 1 in play-out (la egalitate de puncte in clasament cu CS U, criteriile de departajare erau de partea gruparii moldave).

Oltenii au sperat pana in ultima clipa, in conditiile in care ei au defilat in confruntarea cu Petrolul, scor 2-0, iar la Timisoara CSMS Iasi a fost condusa pana in minutul 82.

Astfel, echipele Astra, Steaua, Viitorul, Pandurii si CSMS Iasi ne vor reprezenta in cupele europene. TAS poate schimba lucrurile, insa, dinamovistii apeland la tribunalul de la Lausanne pentru a-si gasi dreptatea. O decizie finala din partea acestuia in cazul lui Dinamo e asteptata zilele urmatoare.

Clasament final play-out

1. CSMS Iasi 39 de puncte

2. CS U Craiova 39 de puncte

3. FC Botosani 38 de puncte

4. CFR Cluj 36 de puncte (nu are drept de joc in Europa)

5. Concordia Chiajna 35 de puncte

6. Voluntari 29 de puncte (merge la baraj)

7. Poli Timisoara 20 de puncte

8. Petrolul 18 puncte

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii