A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715524286.8805.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS Iasi s-a calificat in optimile Cupei Romaniei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
25-09-2014, ora 08:29

CSMS Iasi s-a calificat in optimile Cupei Romaniei

Articol de Cristian Amariei
Asa cum a declarat imediat dupa meciul cu Dinamo, antrenorul Ionut Chirila a abordat partida de la Valcea, din "cupa", fara mai multi titulari, odihniti in vederea urmatorului meci de campionat, contra Concordiei Chiajna.

Primul 11 a fost format din: Grahovac - Dima, Visa, Melinte, Badic - Bosoi, Novac, Dedu, Cosereanu - Wesley, Dobre

Meciul a inceput perfect pentru fotbalistii ieseni, Dedu reusind sa deschida scorul dupa doar 2 minute de joc, cu un sut plasat, din vole, care l-a invins pe portarul gazdelor, Popescu. Valcenii au acuzat socul, nereusind sa puna in pericol poarta lui Grahovac decat o singura data in prima repriza: in min. 38, cap Neagu, retinut de portarul iesean.

Desi nu au reusit sa puncteze pe tabela, gazdele "si-au pus amprenta" asupra integritatii fizice a jucatorilor ieseni, Badic si Dobre suferind faulturi dure, ultimul fiind chiar suspect de entorsa de gradul 2 ceea ce l-ar scoate din circuit o perioada mai lunga. Dupa pauza, CSMS Iasi a continuat sa joace economicos, conservand avantajul consemnat pe tabela, beneficiind si de lipsa de inspiratie a atacantilor adversi care au ratat in cateva randuri golul ce putea trimite meciul in prelungiri.

A fost un meci dificil, pentru ca am jucat fara noua jucatori fata de meciul cu Dinamo. Au jucat jucatori care au evoluat mai putin, fara ritm, care nu s-au pregatit in ultimele 2-3 luni, cum au fost Melinte, Dima sau Cosereanu. Valcea a fost echipa mai omogena. In fata unei astfel de echipe, cand relatiile de joc sufera, nu poti castiga decat cu spirit de sacrificiu, asa cum am avut noi", a declarat antrenorul Ionut Chirila.

Astfel, dupa prima victorie obtinuta de antrenorul Ionut Chirila pe banca CSMS, iesenii se califica in optimile Cupei Romaniei si abordeaza cu optimism meciul de vineri din Copou: CSMS IAsI - Concordia Chiajna de la ora 21:00.

Foto: csmsiasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii