A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715753869.312.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS Iasi intalneste astazi Petrolul Ploiesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
10-08-2014, ora 14:11

CSMS Iasi intalneste astazi Petrolul Ploiesti

Articol de Ana-Maria Onofrei

CSMS Iasi intalneste astazi Petrolul Ploiesti in a 3-a etapa a Ligii 1, prahovenii fiind proaspat calificati in playoff-ul Europa League dupa o victorie clara in deplasare contra Viktoriei Plzen, 4-1. Haita petrolista vine in Copou din postura de favorita.

Antrenorul Marius Lacatus nu va putea conta in meciul de astazi pe Mihalache, suspendat, Bole si L. Mihai, accidentati. Pe de alta parte, Wesley este gata de a debuta in tricoul alb-albastru: "Lui Wesley i-a sosit cartea verde, l-am legitimat şi acum este jucatorul nostru. Wesley s-a pregatit bine de cand a venit la Iaşi, este apt de joc şi ar putea debuta in meciul de duminica, cu Petrolul. Ramane ca Marius Lacatuş sa decida acest lucru", a declarat presedintele executiv, Florin Prunea.

Sub comanda antrenorului Marius Lacatus, CSMS IASI a suferit o singura infrangere, in meciurile oficiale, in ultimele 9 luni. Iasul fotbalistic se afla intr-un moment fast in care mentinerea dupa promovare nu mai este un obiectiv suficient.

Meciul dintre CSMS Iasi si Petrolul va incepe la ora 19:00.

Foto: prosport.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii