A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716036958.306.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS Iasi, in vizita la Palatul Roznovanu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-03-2016, ora 08:53

CSMS Iasi, in vizita la Palatul Roznovanu

Articol de Cristian Amariei
Jucatorii echipei CSMS Iasi, impreuna cu presedintele Florin Prunea si antrenorul Nicolo Napoli au fost invitati la Palatul Roznovanu pentru a discuta cu primarul interimar Mihai Chirica despre viitorul echipei.
„Imi pare rau ca nu a existat pana acum o colaborare mai stransa intre noi si echipa. Vrem ca acest lucru sa nu se mai repete. Stati linistiti, Primaria va sustine in continuare echipa de fotbal, dar si celelalte sporturi din Iasi. Vrem ca pe viitor sa fie o comunicare interna, nu prin intermediul presei”, a declarat Mihai Chirica.

In cadrul intalnirii s-a anuntat faptul ca salariile au fost achitate, ramanand o singura luna restanta la chirii.

„Imi cer scuze pentru cele spuse dupa meciul cu FC Voluntari. A fost o reactie la cald si sper sa nu se mai repete. Nu stiu daca voi continua din vara la Iasi. Prioritar este ca jucatorii sa ramana, presedintii vin si pleaca”, a spus presedintele Florin Prunea.

Antrenorul Nicolo Napoli a cerut liniste pentru a putea pregati urmatoarele partide, prima dintre ele avand loc miercuri, la Chiajna. „Nu stiu daca voi ramane la Iasi de la vara, dar acum noi trebuie sa ne concentram doar pe jocul echipei si imi doresc sa fie liniste pentru a putea lucra si a putea pregati meciurile urmatoare”, a declarat antrenorul formatiei din Copou.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii