A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716084813.6476.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS Iasi a stabilit programul amicalelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
20-01-2012, ora 11:18

CSMS Iasi a stabilit programul amicalelor

Articol de Lucian Botezatu

Presedintele executiv al echipei CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, joi, ca elevii lui Ionut Popa vor disputa primul meci amical pe data de 5 februarie, pe stadionul din Copou, cu colega de serie FCM Bacau. Deocamdata au fost perfectate patru meciuri amicale, urmand ca in perioada urmatoare oficialii ieseni sa stabileasca alte patru jocuri.

Primul amical al iesenilor este programat miercuri, 8 februarie, la Iasi, cu FCM Bacau, la trei zile distanta (sambata, 11 februarie) elevii lui Ionut Popa urmand sa joace, tot in Copou, cu Rapid Suceava. Sambata, 18 februarie, CSMS Iasi va intalni prim-divizionara Ceahlaul Piatra Neamt, sub Pietricica, iar pe 21 februarie este prevazut "returul" cu FCM Bacau, pe "Municipalul" bacauan.

"Deocamdata am perfectat patru meciuri amicale, două cu Bacaul, unul cu Rapid Suceava si unul cu Ceahlaul si urmeaza ca in perioada urmatoare sa mai gasim si alti adversari pentru jocuri de verificare. Cel mai probabil vom mai juca alte patru meciuri amicale, ramane sa stabilim cu ce echipe", a declarat presedintele executiv al lui CSMS Iasi, Florin Prunea.

Oficialul din Copou a adaugat ca echipa lui Ionut Popa va efectua stagiul centralizat de pregatire in Copou. "Cantonamentul a fost stabilit la stadionul din Copou, pentru ca aici avem conditiile cele mai bune. Baza din Copou dispune de toate facilitatile, avem tot ce ne trebuie la stadion, asa incat echipa se va pregati la Iasi", a punctat Prunea.

     
Tag-uri: CSM Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii