A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715911975.4067.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS Iasi a pierdut meciul cu FC Brasov
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
30-04-2013, ora 13:00

CSMS Iasi a pierdut meciul cu FC Brasov

Articol de Cristian Amariei

Dupa doua infrangeri parca trase la indigo, pentru CSMS Iasi a venit si a 3-a, cu acelasi scor, 1-2 si dupa acelasi scenariu.

Noul antrenor, Sorin Cartu, a ales sa inceapa jocul in formula clasica, cu 2 inchizatori, Milea si Straton, desi a declarat initial ca este tentat sa schimbe sistemul de joc in 4-4-2.

Determinarea superioara a iesenilor a dat roade in primele 20 de minute ale meciului, incheiate cu reusita lui Patulea din min. 19, cand a inscris din careul mic, cu poarta goala, fructificand centrarea lui Moutinho. Brasovenii au replicat imediat, Viveiros reluand din prima o centrare de pe partea stanga, putin pe langa poarta aparata de Irimia. Acelasi fost jucator al Iasiului a fost decisiv cu 4 minute inainte de pauza cand a centrat pentru golul reusit cu capul de Tatar.

Brasovenii ies mai decisi de la cabine si domina startul de repriza secunda, insa Irimia se opune la suturile lui Batin si Cr. Ionescu. In min. 64, Mitrea reuseste o actiune buna, incheiata cu un sut din marginea careului, putin pe langa poarta brasoveana, faza la care, insa, se accidenteaza. In locul sau intra Narcis Badic, aflat la debutul in Liga 1.

In fatidicul minut 78, cel in care au marcat atat Viitorul, cat si Severinul, se face 1-2. Cornerul executat de Paun este reluat cu capul in plasa de Machado.

Herghelegiu putea salva un punct cu 5 minute inainte de final, dar lovitura sa de cap a trecut pe langa poarta. Nici urcarea in atac a lui Irimia nu a putut schimba soarta unei partide pe care o vedem de 3 etape incoace.

Sorin Cirtu: “Am facut o prima repriza buna, insa am pierdut. Din pacate, au aparut iarasi greseli individuale inadmisibile. Fazele fixe le-am lucrat si la tabla si pe hartie, insa Cretu tot l-a pierdut pe Machado din marcaj. Pe Mitrea l-am folosit deoarece Vladu s-a accidentat duminica. Nu cred ca am facut schimbarile tarziu. Nu am jucat in 4-4-2 pentru ca echipa nu poate alerga suficient pentru a juca in acest sistem. Stiu de ce nu reusim sa conservam rezultatul dupa ce conducem, insa nu spun acest lucru, pentru ca nu vreau sa acuz pe cineva, ori sa iasa vreun scandal”.

Urmatorul meci pentru CSMS Iasi este deplasarea de la Chiajna, pe 6 mai, de la ora 20:30.

CSMS: Irimia – Mitic, Cretu, Avramia, Mitrea (’69 - Badic) – Milea, Straton – Onofras (’84 - Herghelegiu), Moutinho (’74 - Cl. Ionescu), Tiganasu – Patulea. Antrenor: Sorin Cirtu.

Brasov: Mutu – Velayos, Oltean, L. Munteanu (‘8 - Moraru), Cr. Ionescu – Machado, Madeira – Viveiros, Dias (’58 - Paun), Tatar – Buga (’69 - Batin). Antrenor: Adrian Szabo

Foto: romaniansoccer.ro

     
Tag-uri: Iasi, meci, CSMS
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii