A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714037541.4568.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS Iasi: Wesley, pus pe lista de transferuri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
16-12-2014, ora 08:34

CSMS Iasi: Wesley, pus pe lista de transferuri

Articol de Cristian Amariei
CSMS a renuntat la Munteanu si Dobre, vrea sa se desparta si de Novac si Visa si va diminua salariile fotbalistilor cu 25%. Conducatorii CSMS Iasi au considerat ca principalii vinovati de rezultatele nesatisfacatoare obtinute in prima jumatate a sezonului sunt jucatorii. Drept urmare, sefii clubului iesean au decis sa renunte la cinci fotbalisti, Lucian Cristian Munteanu, Leonard Dobre, Wesley, Daniel Novac si Bogdan Visa.

Primii doi au acceptat rezilierea contractelor pe cale amiabila si au plecat din Iasi, cu ultimii trei negocierile urmand a continua. in plus, Marius Calugaru va fi imprumutat, la Suceava ori Pascani.

Jucatorii care vor ramane in lot vor fi sanctionati, salariile urmand a fi diminuate cu 25%.

“In urma comportarii din turul campionatului, s-a decis despartirea de mai multi jucatori. Munteanu si Dobre au acceptat deja rezilierea contractelor, Wesley, Novac si Visa inca nu. Ei sunt pe lisa de transferuri si se vor pregati separat de echipa. Calugaru va fi imprumutat in retur. Fotbalistii care vor ramane vor avea contractele diminuate cu 25% incepand cu anul viitor. Daca retrogradarea va fi evitata, sumele retinute vor fi achitate la sfarsitul campionatului” a declarat presedintele CSMS, Florin Prunea.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii