ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
31-07-2015, ora 08:12

CSMS Iasi: Rezervati in privinta obiectivului

Articol de Cristian Amariei
CSMS Iasi se claseaza pe locul 2 in clasamentul Ligii I de fotbal, cu 7 puncte dupa trei runde. in ciuda startului excelent, fotbalistii de la CSMS Iasi sunt rezervati in privinta sanselor de clasare pe unul din primele sase locuri la sfarsitul sezonului regulat.

"Asa cum si in returul trecut tot se discuta despre cupele europene aici la Iasi, e foarte greu sa discutam dupa trei etape despre play-off. Toti ne dorim, daca-i intrebati si pe cei de la Voluntari si ei isi doresc sa prinda play-off-ul. Nu se stie, e fotbal se poate intampla orice. Noi ne dorim, ramane sa vedem daca si putem," a spus Ionut Voicu, fotbalist CSMS Iasi.

Stefan Grigorie, fotbalist CSMS Iasi: "Obiectivul, in primul rand salvarea, e clar ca salvarea, sa nu mai avem acele emotii, si, usor-usor, si cu noroc, si cu celelalte rezultate ale adversarilor, te poti clasa mai sus."

In runda a patra, echipa ieseana va juca la Severin, in compania formatiei Pandurii Tirgu Jiu. Partida se va disputa sambata, de la ora 18:30, si va fi transmisa in direct de Digi Sport 1.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii