A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715258418.3207.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS Iasi: INTRAREA LIBERA la meciul promovarii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
27-05-2014, ora 12:37

CSMS Iasi: INTRAREA LIBERA la meciul promovarii

Articol de Cristian Amariei

Suporterii vor avea ACCES GRATUIT la meciul de mieruri, 28 mai, ora 18:00, din Copou, cand CSMS Iasi infrunta Clinceniul pentru a-si asigura matematic prezenta in viitorul sezon al Ligii 1.

Dupa un sezon lung si complicat, mai ales datorita noului sistem playoff/playout, CSMS Iasi se afla la doar un pas de revenira in elita fotbalului romanesc. Parcursul excelent din 2014, cand a inregistrat 12 victorii, 2 egaluri si doar 1 infrangere, i-a dus pe ieseni la 90 de minute de atingerea obiectivului.

Adversarul de miercuri, FC Clinceni, se afla la 6 puncte de CSMS Iasi, cu 3 etape ramase de disputat, pastrand inca sperante la promovare. Avand in vedere rezultatele directe inregistrate pana acum, un egal ar fi suficient pentru ca CSMS Iasi sa promoveze matematic in Liga 1.

Intre buturile iesene nu va sta "titularul" Caparco, accidentat in meciul de la Slobozia unde a suferit o ruptura fibrilara care il va face sa rateze finalul de sezon. In locul lui va intra ieseanul Andrei Balan care va trebui sa "inchida" poarta in cele 3 etape ramase pana la final.

In pauza meciului de miercuri, cei prezenti le vor putea intalni pe fostele glorii ale Nationalei: Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici care, alaturi de fostul capitan al Politehnicii, Cip Paraschiv, vor imparti mingi unor grupe de copii, mici fotbalisti, din judetul Iasi.

     
Tag-uri: CSMS, Iasi, meci
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii