A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715269644.3354.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CSMS IASI a promovat in Liga 1
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
29-05-2014, ora 15:10

CSMS IASI a promovat in Liga 1

Articol de Cristian Amariei

Formatia CSMS Iasi si-a asigurat promovarea in Liga I, dupa ce a incheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Clinceni, intr-un meci contand pentru etapa a opta a play-off-ului ligii secunde.

Cu doua etape inainte de final, CSMS Iasi ocupa primul loc in play-off-ul Ligii a II-a, cu 34 de puncte, si mai poate fi cel mult egalata de FC Clinceni, clasata pe locul 4, cu 28 de puncte, dar formatia moldoveana are avantajul rezultatelor directe mai bune.

"Chiar daca am facut un joc mai putin stralucit, vreau sa-i felicit pe jucatori pentru efortul depus in acest sezon. Este important ca Iasiul are din nou echipa in Liga I. Ne dorim ca in ultimele etape sa repetam rezultatele pozitive, nu vrem sa schimbam modalitatile de abordare a meciurilor. Ar fi pacat sa ratam primul loc, dupa ce am condus in clasament atata timp. A fost un sezon greu, am incercat sa obtinem maxim de la fiecare meci, acum e normal sa sarbatorim. Ma simt bine la Iasi si as vrea sa raman. Ma bucur ca dupa mult timp am fost din nou purtat pe brate", a declarat antrenorul CSMS Iasi, Marius Lacatus.

Urmeaza ultimele 2 etape, deplasare pe Giulesti, sambata, 31 mai, ora 16:00, si meciul de adio pentru Liga 2, in Copou contra Berceniului, pe 7 iunie, cand iesenii sunt asteptati in numar mare la Sarbatoarea Promovarii. Intrarea va fi, din nou, libera!

     
Tag-uri: CSMS, Iasi, promovare, Liga 1
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii