ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
21-09-2012, ora 03:06

CS Navobi Iasi- FCM Targu Mures. In echipa ieseana va incepe sa evolueze din aceasta etapa o noua jucatoare. Vezi despre cine este vorba

Articol de Alexandra Stefanescu

Echipa CS Navobi Iasi va disputa etapa a II-a din Liga I de fotbal feminin, sambata, 22 septembrie, ora 13.00 in deplasare la formatia FCM Targu Mures iar meciul se va desfasura pe Stadionul Central.

Lotul va pleca vineri la Targu Mures. In echipa ieseana va incepe sa evolueze din aceasta etapa jucatoarea Puraci Caitlin Noel (foto 2), venita din Statele Unite ale Americii, lucru in premiera in istoria Ligii de fotbal feminin din Romania.

La meci este incerta prezenta jucatoarelor Tanasa Magda, Dascaleanu Andreea si Petria Madalina.

"Urmeaza al doilea test important al campionatului, la vicecampioana de anul trecut, FCM Tg Mures. Daca in tur mergeam ca "la Abator" si am pierdut cu 0-12, in retur am progresat si diferenta a fost mai mica de 1-7. Speram ca sambata sa evoluam cu mult curaj si incredere si sa reusim sa reducem cat mai mult diferenta inregistrata intre cele doua echipe. Un egal ar fi o minune. Uneori e bine sa crezi si in minuni!", a declarat Adrian Ambrosie, antrenor CS Navobi Iasi.

     
Tag-uri: meci, jucatoare, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii