ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
31-07-2012, ora 14:54

CJ Iasi face imprumut de 833 000 de lei pentru repararea Unitatii de Asistenta Medico-Sociala Bivolari

Articol de Anca Gabriela Cretu

Pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de Consiliu Judetean (CJ) din 2 august se va afla un proiect de hotarare, care priveste aprobarea unui credit de angajament pe anul 2013, in valoare de 832.705 lei.

Imprumutul are scopul reabilitarii instalatiilor termice si electrice de la Unitatea de Asistenta Medico-Sociala (UAMS) Bivolari. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1,2 milioane de lei.

“UAMS Bivolari are nevoie de reabilitarea instalatiilor termice si electrice. CJ a avut in vedere acest proiect in urma cu mai mult timp. Pana in prezent s-a realizat documentatia tehnica. In acest sens, CJ a alocat 368 000 de lei din bugetul pentru acest an. Intrucat documentatia a fost finalizata si reparatiile sunt extreme de necesare, CJ va lua un credit de angajament in valoare de 833 000 de lei pentru anul 2013. Vrem sa dam drumul la lucrari, iar pentru asta avem nevoie de hotararea CJ de joi”, a explicat purtatorul de cuvant al CJ Iasi, Marius Parciu.

Cei 368.000 de lei au fost necesari pentru intocmirea proiectului tehnic, a detaliilor de executie si pentru dezafectarea instalatiei de incalzire din centrala termica. In cadrul unitatii din subordinea CJ sunt cazati 60 de pacienti, majoritatea persoane in varsta, imobilizate la pat, fara venituri si fara familie, domiciliate in judetul Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii