A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715902199.7446.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CFR Calatori pune la dispozitie noi trenuri pentru a asigura legatura Iasiului cu litoralul romanesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-06-2012, ora 13:57

CFR Calatori pune la dispozitie noi trenuri pentru a asigura legatura Iasiului cu litoralul romanesc

Articol de Gianina Petruca

In perioada 9 iunie – 9 septembrie 2012, CFR Calatori va pune la dispozitie trenuri care asigura legatura principalelor orase (Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Brasov, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Iasi, Suceava, Galati, Buzau) cu litoralul romanesc. Trenurile vor fi introduse în circulatie treptat, conform orariilor plecari/sosiri.

„De asemenea, veti avea la dispozitie, in intervalele orare cele mai solicitate, trenuri intre Constanta si statiunile de la malul marii: Eforie, Neptun, Costinesti, Mangalia.”, este precizat intr-un comunicat de presa emis de CFR Calatori.

Pentru calatoriile de noapte vor exista vagoane de dormit si cuseta in compunerea trenurilor care circula intre Constanta / Mangalia si Suceava, Iasi, Satu Mare, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Arad.

Trenurile vor fi introduse in circulatie treptat , iar orele de plecare/sosire le gasiti actualizate pe site-ul www.cfrcalatori.ro , Modulul Mersul Trenurilor.

De la data de 18 iunie, agentiile de voiaj CFR de pe litoral (Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Neptun si Mangalia) vor avea programul de lucru de luni pana vineri, intre orele 10.00- 17.30.

Inainte de efectuarea calatoriei, CFR Calatori va recomanda sa solicitati informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521 pentru trafic intern sau sa accesati site-ul www.cfrcalatori.ro.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii