ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-03-2012, ora 07:57

CET Iasi va intra in insolventa

Articol de Madalina Irimia

Consiliul de Administratie si Adunarea Generala a Actionarilor din cadrul CET Iasi au informat Primaria Iasi despre aprobarea introducerii cererii de deschidere a procedurii de insolventa din cauza datoriilor inregistrate de termocentrala.

Deputatul PD-L Petru Movila este de parere ca acest lucru s-a intamplat din cauza managementului defectuos de care a dat dovada primarul Gheorghe Nichita pe toata perioada mandatului.

" Privatizarea termocentralei a fost unul dintre putinele lucruri pe care le-am apreciat. Insa, modul in care Nichita a parafat actele ridica nu cateva, ci mai multe semne de intrebare. Am incercat, atat in calitate de parlamentar, cat si de simplu iesean, sa primesc o serie de informatii legate de contractul incheiat cu Dalkia. Lucru firesc pentru ca pana la urma, CET-ul inseamna o parte a vietii iesenilor, bunuri din patrimoniul unui oras condus de un manager ineficient si pe alocuri chiar incompetent. Acest lucru arata ca Nichita se crede mai presus de lege, ca nu se sinchiseste sa raspunda intrebarilor pertinente atat timp cat acestea il deranjeaza, sau nu considera ca e in interesul lui sa ofere o explicatie", a declarat deputatul PDL, Petru Movila.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 2

MARTIE ESTE: "POLEI"

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii