A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716064802.3698.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CANICULA si disconfort termic. Doua zile de foc cu temperaturi de 37 de grade Celsius
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-08-2013, ora 08:04

CANICULA si disconfort termic. Doua zile de foc cu temperaturi de 37 de grade Celsius

Articol de Madalina Irimia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de canicula si disconfort termic valabila in intervalul 03 august – 04 august.

Sambata 03 august si duminica 04 august vremea va fi calduroasa in vestul, sudul si local in centrul tarii. In Banat si Oltenia valorile termice maxime vor depasi pragul caniculei si se vor situa intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic.

Sambata, vreme frumoasa, dar deja canicula se face simtita in regiunile sud-vestice. La nivelul tarii maximele sunt cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si 37 de grade, izolat, in sudul Olteniei. Cerul va fi in general senin si doar prin est norii se aduna mai multi si nu este exclus sa cada cativa stropi de ploaie - in Moldova si in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab - cand si cand moderat.

Duminica, vremea se mentine in general frumoasa, dar canicula se instaleaza de-a binelea in sud-vestul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in estul tarii, unde izolat vor fi conditii de ploaie slaba, de scurta durata. Vantul va sufla slab, spre moderat in Campia de Vest si in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si 37 - in zone restranse - din sudul Olteniei si al Banatului.

     
Tag-uri: canicula, ANM, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii