A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714141102.0453.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bursa locurilor de munca pentru absolventii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2014, ora 10:04

Bursa locurilor de munca pentru absolventii ieseni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi organizeaza vineri, 26 septembrie 2014, intre orele 9: 30 – 13: 30, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, in Sala Foaier, si la Casa de Cultura ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani, Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

Actiunea este organizata cu scopul de a veni, in egala masura, atat in sprijinul absolventilor aflati in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor care nu au avut posibilitatea selectionarii personalului necesar activitatilor din cadrul firmei.

Angajatorii interesati in selectionarea fortei de munca sunt invitati sa participe la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, oferind astfel posibilitatea tuturor persoanelor interesate sa obtina statutul de persoana ocupata.

Agentii economici se pot adresa direct Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi, confirmand participarea prin comunicarea numarului de locuri disponibile, meseria/functia, completand Anexa nr.1A conform prevederilor Legii nr.76/2002.

Pentru relatii suplimentare poate fi apelat numarul de telefon 0232.254.578

Foto: 24-ore.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii