ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-05-2015, ora 08:32

Botez incheiat la spital. Dupa ce a fost scos din cristelnita, bebelusul a avut nevoie de ingrijiri medicale

Articol de Cristian Amariei
Un bebelus de o luna din Botosani fost transportat de urgenta de la biserica unde era botezat la Spitalul de Pediatrie din Iasi. Parintii au observat ca cel mic se simtea rau imediat dupa ce fost scos din cristelnita.

Parintii au fost cei care au observat ca ca bebelusul se simtea rau dupa ce a fost scos din cristelnita. Speriati, au chemat ambulanta, iar cel mic a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Iasi. Medicii spun ca baietelul este in afara oricarui pericol, dar ca va mai ramane sub supraveghere.

"Starea generala a copilului in varsta de o luna este buna. Copilul nu prezinta leziuni la nivelul cavitatii bucale, este stabil din punct de vedere hemodinamic. Este supravegheat in continuare pe Terapie Acuta in Pediatrie pentru supravegherea functiilor vitale, pentru supravegherea functionalitatii respiratorii in eventualitatea unei posibile pneumonii de aspiratie," a declarat Catalina Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Iasi.

Preotul Liviu Florariu, care slujeste de 16 ani, sustine ca nu are nicio vina pentru cele intamplate: "La 5 minute dupa ce a fost botezat a inceput sa i se faca rau. Probabil ca a luat o mica gura de apa, in rest nu-mi explic cum s-a putut intampla. De cand sunt preot nu mi s-a intamplat asa ceva. Tot ce a fost omeneste posibil am facut, nu am gresit cu nimic."

Dupa ce va fi externat, parintii vor merge cu bebelusul din nou la biserica pentru a finaliza slujba de botezare. Preotul si-a manifestat dorinta ca impreuna cu sotia lui sa fie cea de-a doua pereche de nasi ai baietelului.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: botez, bebelus, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii