A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713964698.3398.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Biciclist decedat in urma unui accident din 2012, identificat de politisti ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-05-2015, ora 10:22

Biciclist decedat in urma unui accident din 2012, identificat de politisti ieseni

Articol de Cristian Amariei
Pe 16 mai 2012, la ora 14:40, politistii rutieri au fost sesizati in legatura cu un accident rutier soldat cu victime omenesti. In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca pe soseaua Bucium, din Iasi, (D.N. 24), un biciclist care se deplasa dinspre localitatea Schitu Duca catre Iasi catre, intr-o curba periculoasa la stanga, pe fondul neadaptarii vitezei la carosabilul umed, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, patrunzand pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un auto care se deplasa regulamentar, fiind condus de un tanar de 25 de ani.

In urma accidentului rutier a rezultat ranirea grava a biciclistului care nu a putut fi identificat si care a fost transportat la spital, unde ulterior a decedat.

Politistii din cadrul Biroului Urmariri au efectuat verificari in vederea stabilirii identitatii persoanei decedate, iar la data de 27 mai 2015 barbatul a fost identificat. Este din judetul Vaslui si la data decesului avea varsta de 35 ani.

Sesizarea privind disparitia acestuia a fost facuta la data de 20 februarie 2015.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii