A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715902729.8729.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bibliozen - ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-01-2014, ora 15:38

Bibliozen - ateliere de initiere in spiritualitatea contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Madalina Irimia

Duminica, 19 ianuarie, de la ora 11.00 in Sala de Lectura a Bibliotecii Judetene Gh. Asachi Iasi se va desfasura cea de-a treia intalnire din cadrul proiectului BiblioZen : Initiere in spiritualitatea contemporana. Tema intalnirii de pe 19 ianuarie este: Alege sa traiesti usor, frumos si bine! conferinta fiind sustinuta de Psiholog principal Niculina Gheorghita.

Niculina Gheorghita este psiholog clinician principal, consilier psihospiritual, terapeut licentiat Expert Bowen(nivel master 2). Este autoarea urmatoarelor lucrari: Regasirea puterii interioare, Bucuria de a trai fara masca, Bucuria de a trai in si cu Dumnezeu, Credintele noastre creeaza realitatea noastra, Afirmatii pentru voi….

Pentru a participa la conferinta este necesar sa va inscrieti fie online pe pagina proiectului http://bjiasi.wordpress.com/bibliozen, fie completand un formular de participare la Centrul de Inscrieri si Referinte al Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii