A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713301467.9351.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Biblioteca Judeteana si ApaVital provoaca liceenii ieseni la concurs de Ziua Mondiala a Apei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-03-2015, ora 10:55

Biblioteca Judeteana si ApaVital provoaca liceenii ieseni la concurs de Ziua Mondiala a Apei

Articol de Madalina Irimia
Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” si SC ApaVital SA Iasi organizeaza concursul-maraton destinat elevilor de liceu „Apa in comunitate”. Prin aceasta competitie se doreste stimularea unui comportament responsabil urban fata de mediul inconjurator, fata de apa – resursa epuizabila a planetei si la formarea unor deprinderi si atitudini referitoare la problemele ecologice si de protectie a mediului.

La apelul lansat la inceputul lunii februarie, zece licee din Iasi si Pascani au raspuns provocarii lansate de catre organizatori: Colegiul „Costache Negruzzi” Iasi, Colegiul National Iasi, Colegiul National „Emil Racovita” Iasi, Colegiul National „Garabet Ibraileanu” Iasi, Colegiul National „Mihai Eminescu” Iasi, Colegiul National „Mihail Sadoveanu” Pascani, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iasi, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iasi, Liceul Teoretic de Informatica „Gr. Moisil” Iasi.

Cele zece echipaje, formate din cate trei elevi de la fiecare liceu participant, vor trebui sa raspunda la o serie de intrebari formulate din bibliografia comunicata odata cu regulamentul, dar si la intrebari de cultura generala.

Premiile pentru ocupantii primelor trei locuri in ordinea punctajului obtinut sunt in bani si sunt acordate de SC ApaVital SA Iasi (fondul total de premiere este in valoare de 2250 lei). Pentru ocupantii locurilor IV - X se vor acorda premii constand in obiecte si materiale promotionale.

Competitia se va desfasura in Sala de Lectura a Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” (Bd. stefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin) pe data de 21 martie, incepand cu ora 10.00.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii