ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2013, ora 14:03

Biblioteca Judeteana Iasi lanseaza concursul de creatie literara in limba engleza Winter Wonderland

Articol de Alexandra Stefanescu

Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi prin Compartimentul American Corner lanseaza cea de-a IV-a editie a Concursului de creatie literara in limba engleza cu titlul Winter Wonderland. Participantii trebuie sa scrie o lucrare literara originala (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema data (titlul concursului).

Concursul se adreseaza elevilor ieseni din ciclul primar, gimnazial si liceal din judetul Iasi. Tinerii autori trebuie sa fie inscrisi la biblioteca si lucrarile sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie scrise in limba engleza, sa fie originale, sa aiba intre 500 si 700 de cuvinte. Textele, in format electronic, pot fi trimise la adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com. Data limita de predare a lucrarilor este 1 decembrie 2013. Regulamentul complet al concursului este disponibil online, la adresa: http://bjiasi.wordpress.com/winterwonderland/.

Jurizarea va avea loc in perioada 2 - 6 decembrie 2013 iar festivitatea de premiere in saptamana 16 – 20 decembrie, data si ora exacta urmand a fi transmise tuturor participantilor la inceputul lunii decembrie.

Ca si la editiile anterioare cele mai apreciate lucrari vor fi publicate, cu sprijinul unei edituri, intr-o carte care va intra in fondul bibliotecii. Premiile vor consta in carti, articole de birotica si premii surpriza impreuna cu un exemplar din lucrarea publicata.

Foto: washingtonpost.com

     
Tag-uri: concurs, biblioteca, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii