A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713584649.696.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Biblioteca Judeteana Iasi lanseaza concursul EnvironACT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-03-2014, ora 18:25

Biblioteca Judeteana Iasi lanseaza concursul EnvironACT

Articol de Alexandra Stefanescu

Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi, prin compartimentul American Corner, anunta lansarea concursului EnvironACT, avand drept scop implicarea elevilor si profesorilor in observarea directa si constientizarea problemelor de mediu.

Concursul se adreseaza elevilor ieseni din ciclul gimnazial si liceal si se doreste a fi o competitie deschisa pentru stimularea creativitatii, a spiritului de echipa si a asumarii responsabilitatilor pentru o mai buna protejare a mediului inconjurator. Aflata la a doua editie, Campania EnvronACT organizata de American Corner Iasi este prilejuita de zilele Earth Day – Ziua Pamantului (22 aprilie ) si Arbor Day – Ziua Arborilor (25 aprilie).

Printre sectiunile concursului se numara: imnul campaniei, postere cu mesaje ecologice, sloganuri dar si confectionarea de obiecte din materiale reciclabile. Imnul, posterele si sloganurile trebuie sa fie in limba engleza si pot fi trimise electronic, la adresa americancorneriasi@gmail.com. Obiectele din materiale reciclabile vor fi aduse la sediul Bibliotecii Judetene Gh. Asachi Iasi, Compartimentul American Corner.

Data limita de trimitere a lucrarilor este 11 aprilie 2014. Premiile, constand in carti si obiecte inscriptionate cu logo-ul campaniei, vor fi acordate lucrarilor care vor remarca prin originalitate, inventivitate si impactul mesajului. Premierea concursului va avea loc in ultima saptamana a lunii aprilie, data si ora urmand a fi anuntate ulterior.

Detalii suplimentare puteti obtine la telefon 0758 804011 sau la sediul central al Bibliotecii Judetene Iasi, la Compartimentul American Corner (B-dul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 8, Galeriile Comerciale Stefan cel Mare, la etaj).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii