A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715913588.7377.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Biblioteca Judeteana Iasi la Nocturna Bibliotecilor 2014 – O campanie sincron in Romania si Republica Moldova
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
24-09-2014, ora 14:37

Biblioteca Judeteana Iasi la Nocturna Bibliotecilor 2014 – O campanie sincron in Romania si Republica Moldova

Articol de Cristian Amariei

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi s-a alaturat editiei din acest an a Nocturnei Bibliotecilor cu un program special.

Astfel, in seara zilei de vineri spre sambata (26/27 septembrie 2014) publicul dornic de o experienta culturala inedita este asteptat, incepand cu ora 19.00, la sediul Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” din Galeriile comerciale „Stefan cel Mare”, Nr. 8-10 pentru a participa la „The Books Party”. In program: Living Library, BookSelfie, BookCrossing, proiectie scurt metraje despre carti, expozitie cu vanzare de semne de carte unicat, auditii muzicale pe vinil, concert de instrumente cu Rappa Muffin & The Lazy Louise, workshop la joaca (sah, table, carti, avioane), vizite ghidate (turul bibliotecii). Tot in cadrul evenimentului este inclusa si Masa rotunda „Argumente pro si contra despre importanta bibliotecii publice”.

Anul acesta s-au alaturat Bibliotecii: Asociatia Culturala Moldavia Iasi, Asociatia BraveArt Iasi si Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

Nocturna Bibliotecilor 2014 propune o noua abordare creativa a activitatii pe timp de noapte a institutiilor de biblioteca in noaptea din 26 spre 27 septembrie. Initiata de ANBPR si bibliotecile publice, in anul 2010, campania nationala a ajuns la a cincea editie si va aduce alaturi participanti din toate categoriile de varsta. Ca element in premiera, in acest an, ne propunem sa derulam aceasta campanie simultan in Romania si Republica Moldova, in cadrul unui parteneriat intre Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) – Asociatia Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM).

Foto: iasiciteste.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii