A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714052997.7501.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” sustine Festivalul Luminii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-05-2016, ora 10:07

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” sustine Festivalul Luminii

Articol de Madalina Irimia
Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” va asteapta sambata, 28 mai 2016, in intervalul orar 17.00 – 21.00, in Parcul Copou, la Festivalul Luminii – un eveniment national sincron, organizat anual de catre membrii Organizatiei Nationale „Cercetasii Romaniei” si tinerii voluntari locali. Festivalul Luminii a ajuns, in acest an, la cea de a XII-a editie, in Iasi fiind organizat pentru a sasea oara.
Sub motto-ul „Redescopera frumusetea lucrurilor marunte” va asteapta jocuri si ateliere, jonglerii, expozitii de fotografii si desene, muzica, concursuri, schimb de carti si nu in ultimul rand spectacolul luminii, prin cele 5.000 de cutiute numite „gulgute” de diverse forme, marimi, culori care vor fi lansate.

La standul Bibliotecii Judetene, amplasat langa Muzeul „Mihai Eminescu”, puteti afla informatii despre oferta culturala si voluntariat, va puteti face permis de intrare la biblioteca GRATUIT sau va puteti innoi lecturile, preluand o carte de la stand si lasand alta in schimb.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii