ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-03-2013, ora 05:27

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi lanseaza Campania Biblioteca Judeteana in viata iesenilor

Articol de Madalina Irimia

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi lanseaza Campania Biblioteca Judeteana in viata iesenilor cu sloganul Biblioteca in centrul vietii tale. Aceasta campanie ofera informatii despre noua locatie a bibliotecii, a serviciilor oferite de biblioteca comunitatii . Campania va avea loc in perioada 10 martie-30 mai 2013.Tot in aceasta perioada biblioteca lanseaza concursul Citeste si castiga!

Iubitorii de carte sunt invitati la biblioteca, la noul sediu din Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 8 (Galeriile Comerciale „Stefan cel Mare”, mezanin). Daca vrei sa te informezi, sa inveti, sa descoperi si sa explorezi, portile iti sunt deschise intre orele 9.00 si 20.00 , de luni pana vineri.

Biblioteca din inima orasului pune la dispozitia utilizatorilor sai carti de literatura, de specialitate, reviste, documente si alte surse informationale. Prin Centrul de Informare Comunitara poti obtine asistenta, consiliere si consultanta. Daca vrei sa inveti limba engleza, sa descoperi cultura si civilizatia americana, vino la Centrul de Informare si Resurse American Corner.

Exista o carte pentru fiecare, vino sa o rasfoiesti! Biblioteca te invita in aceasta primavara la … Maratonul de lectura ,sa participi la concursul Citeste si castiga! Un concurs pentru cei care iubesc cartile vii, desfasurat in perioada 11 martie – 30 mai 2013. Regulamentul concursului poate fi regasit pe blogul bibliotecii http://bjiasi.wordpress.com/citeste-si-castiga/.Te asteptam, sa te inscrii, sa iti ridici cuponul de participare si sa castigi cat mai multe premii.

Foto: 123iasi.ro

     
Tag-uri: biblioteca, Iasi, campanie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii