A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713619852.5359.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bibliografia si tematica pentru Concursul National de Rezidentiat au fost publicate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
25-03-2011, ora 17:07

Bibliografia si tematica pentru Concursul National de Rezidentiat au fost publicate

Articol de Victor Ilie

Bibliografia si tematica pentru Concursul National de Rezidentiat, sesiunea 2011, au fost publicate saptamina aceasta pe site-ul Ministerului Sanatatii. Documentatia a fost transmisa pe data de 4 februarie Colegiului Medicilor, Colegiului Farmacistilor si Colegiul Medicilor Dentisti pentru avizare.

umf iasi rezidentiat medicinistiAcestea au fost modificate in procent de 15% la propunerile medicinistilor. Schimbarile vizeaza intrebarile din concursuri. In acest an concursul de intrare in Rezidentiat se va desfasura descentralizat. Examenele se vor da in centrele universitare Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Tg Mures, Craiova si Timisoara. In fiecare oras se vor desemna comisii locale care vor raspunde de organizare, realizarea corecturii, alcatuirea clasificarii si alegerea locurilor. Inscrierile se fac la Universitatile de Medicina si Farmacie si la Directiile de Sanatate Publica din judetul candidatului pina pe data de 14 octombrie inclusiv. “Tematica nu s-a schimbat foarte mult pentru ca multi au apucat sa invete din ce era pina acum. Speram de acum sa purtam discutii cu medicinistii si rectorii sa schimbam pentru anii viitori ca materia sa fie in concordanta cu ce se invata in universitati. Este un aspect pozitiv faptul ca s-au schimbat in proportie de 15% subiectele pentru ca sint in acord cu materia universitara”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Astarastoaie, rectorul Universitatii de Medicina Veterinara “Gr. T. Popa” din Iasi si presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

     
Tag-uri:

Bibliografia si tematica pentru Concursul National de Rezidentiat, sesiunea 2011, au fost publicate saptamina aceasta pe site-ul Ministerului Sanatatii. Documentatia a fost transmisa pe data de 4 februarie  Colegiului Medicilor, Colegiului Farmacistilor si Colegiul Medicilor Dentisti pentru avizare.

, umf iasi rezidentiat medicinistiAcestea au fost modificate in procent de 15% la propunerile medicinistilor. Schimbarile vizeaza intrebarile din concursuri. In acest an concursul de intrare in Rezidentiat se va desfasura descentralizat. Examenele se vor da in centrele universitare Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Tg Mures, Craiova si Timisoara. In fiecare oras se vor desemna comisii locale care vor raspunde de organizare, realizarea corecturii, alcatuirea clasificarii si alegerea locurilor. Inscrierile se fac la Universitatile de Medicina si Farmacie si la Directiile de Sanatate Publica din judetul candidatului pina pe data de 14 octombrie inclusiv. “Tematica nu s-a schimbat foarte mult pentru ca multi au apucat sa invete din ce era pina acum. Speram de acum sa purtam discutii cu medicinistii si rectorii sa schimbam pentru anii viitori ca materia sa fie in concordanta cu ce se invata in universitati. Este un aspect pozitiv faptul ca s-au schimbat in proportie de 15% subiectele pentru ca sint in acord cu materia universitara”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Astarastoaie, rectorul Universitatii de Medicina Veterinara “Gr. T. Popa” din Iasi si presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

" title="Stiri despre umf iasi rezidentiat medicinistiAcestea au fost modificate in procent de 15% la propunerile medicinistilor. Schimbarile vizeaza intrebarile din concursuri. In acest an concursul de intrare in Rezidentiat se va desfasura descentralizat. Examenele se vor da in centrele universitare Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Tg Mures, Craiova si Timisoara. In fiecare oras se vor desemna comisii locale care vor raspunde de organizare, realizarea corecturii, alcatuirea clasificarii si alegerea locurilor. Inscrierile se fac la Universitatile de Medicina si Farmacie si la Directiile de Sanatate Publica din judetul candidatului pina pe data de 14 octombrie inclusiv. “Tematica nu s-a schimbat foarte mult pentru ca multi au apucat sa invete din ce era pina acum. Speram de acum sa purtam discutii cu medicinistii si rectorii sa schimbam pentru anii viitori ca materia sa fie in concordanta cu ce se invata in universitati. Este un aspect pozitiv faptul ca s-au schimbat in proportie de 15% subiectele pentru ca sint in acord cu materia universitara”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Astarastoaie, rectorul Universitatii de Medicina Veterinara “Gr. T. Popa” din Iasi si presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

">umf iasi rezidentiat medicinistiAcestea au fost modificate in procent de 15% la propunerile medicinistilor. Schimbarile vizeaza intrebarile din concursuri. In acest an concursul de intrare in Rezidentiat se va desfasura descentralizat. Examenele se vor da in centrele universitare Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Tg Mures, Craiova si Timisoara. In fiecare oras se vor desemna comisii locale care vor raspunde de organizare, realizarea corecturii, alcatuirea clasificarii si alegerea locurilor. Inscrierile se fac la Universitatile de Medicina si Farmacie si la Directiile de Sanatate Publica din judetul candidatului pina pe data de 14 octombrie inclusiv. “Tematica nu s-a schimbat foarte mult pentru ca multi au apucat sa invete din ce era pina acum. Speram de acum sa purtam discutii cu medicinistii si rectorii sa schimbam pentru anii viitori ca materia sa fie in concordanta cu ce se invata in universitati. Este un aspect pozitiv faptul ca s-au schimbat in proportie de 15% subiectele pentru ca sint in acord cu materia universitara”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Astarastoaie, rectorul Universitatii de Medicina Veterinara “Gr. T. Popa” din Iasi si presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii