A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714071377.6798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Benzina se ieftineste cu 4 bani/litru la statiile Petrom
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
17-03-2011, ora 11:20

Benzina se ieftineste cu 4 bani/litru la statiile Petrom

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand de astazi, Petrom reduce pretul de referinta al benzinelor comercializate in statiile proprii cu 4 bani/litru.

Pretul de referinta pentru un litru de benzina Premium fara plumb 95 va ajunge la 5, 12 lei, pentru unul de Top Premium fara plumb la 5, 50 lei, OMV Carrera 95 - 5, 12 lei si OMV Carrera 100 - 5, 92 lei, informeaza Agerpres. Preturile motorinelor raman neschimbate: Top Euro Diesel 5 - 5, 29 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 5, 31 lei/litru, Euro Diesel 5 - 5, 15 lei/litru si OMV Alpin Diesel - 5, 63 lei/litru. Preturile in statii pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta. Potrivit reprezentantilor Petrom, compania a operat reduceri doar la sortimentele de benzina ca urmare a scaderii cotatiilor internationale. Ultima majorare efectuata de companie in acest an s-a inregistrat pe data de 8 martie, cand carburantii au fost scumpiti cu pana la 9 bani pe litru, ca urmare a cresterii accizelor, dupa eliminarea din Codul Fiscal a unei facilitati pentru promovarea utilizarii biocarburantilor.

Foto: romanialibera. ro

     
Tag-uri:

Incepand de astazi, Petrom reduce pretul de referinta al benzinelor comercializate in statiile proprii cu 4 bani/litru.

, Pretul de referinta pentru un litru de benzina Premium fara plumb 95 va ajunge la 5, 12 lei, pentru unul de Top Premium fara plumb la 5, 50 lei, OMV Carrera 95 - 5, 12 lei si OMV Carrera 100 - 5, 92 lei, informeaza Agerpres.   Preturile motorinelor raman neschimbate: Top Euro Diesel 5 - 5, 29 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 5, 31 lei/litru, Euro Diesel 5 - 5, 15 lei/litru si OMV Alpin Diesel - 5, 63 lei/litru. Preturile in statii pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta. Potrivit reprezentantilor Petrom, compania a operat reduceri doar la sortimentele de benzina ca urmare a scaderii cotatiilor internationale. Ultima majorare efectuata de companie in acest an s-a inregistrat pe data de 8 martie, cand carburantii au fost scumpiti cu pana la 9 bani pe litru, ca urmare a cresterii accizelor, dupa eliminarea din Codul Fiscal a unei facilitati pentru promovarea utilizarii biocarburantilor.

Foto: romanialibera. ro

" title="Stiri despre Pretul de referinta pentru un litru de benzina Premium fara plumb 95 va ajunge la 5, 12 lei, pentru unul de Top Premium fara plumb la 5, 50 lei, OMV Carrera 95 - 5, 12 lei si OMV Carrera 100 - 5, 92 lei, informeaza Agerpres.   Preturile motorinelor raman neschimbate: Top Euro Diesel 5 - 5, 29 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 5, 31 lei/litru, Euro Diesel 5 - 5, 15 lei/litru si OMV Alpin Diesel - 5, 63 lei/litru. Preturile in statii pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta. Potrivit reprezentantilor Petrom, compania a operat reduceri doar la sortimentele de benzina ca urmare a scaderii cotatiilor internationale. Ultima majorare efectuata de companie in acest an s-a inregistrat pe data de 8 martie, cand carburantii au fost scumpiti cu pana la 9 bani pe litru, ca urmare a cresterii accizelor, dupa eliminarea din Codul Fiscal a unei facilitati pentru promovarea utilizarii biocarburantilor.

Foto: romanialibera. ro

">Pretul de referinta pentru un litru de benzina Premium fara plumb 95 va ajunge la 5, 12 lei, pentru unul de Top Premium fara plumb la 5, 50 lei, OMV Carrera 95 - 5, 12 lei si OMV Carrera 100 - 5, 92 lei, informeaza Agerpres.   Preturile motorinelor raman neschimbate: Top Euro Diesel 5 - 5, 29 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 5, 31 lei/litru, Euro Diesel 5 - 5, 15 lei/litru si OMV Alpin Diesel - 5, 63 lei/litru. Preturile in statii pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta. Potrivit reprezentantilor Petrom, compania a operat reduceri doar la sortimentele de benzina ca urmare a scaderii cotatiilor internationale. Ultima majorare efectuata de companie in acest an s-a inregistrat pe data de 8 martie, cand carburantii au fost scumpiti cu pana la 9 bani pe litru, ca urmare a cresterii accizelor, dupa eliminarea din Codul Fiscal a unei facilitati pentru promovarea utilizarii biocarburantilor.

Foto: romanialibera. ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii