ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2016, ora 10:45

Beat la volan: un avocat din Iasi a lovit cu masina doi soti, apoi a fugit de la locul accidentului

Articol de Cristian Amariei
Un cunoscut avocat din Iasi a omorat un barbat cu masina si a fugit de la locul accidentului. Iulian Gafon a fost prins rapid de politisti, la cativa kilometri de locul faptei. La etilotest avea 1,23 la mie alcool pur in aerul expirat. Mai mult, acesta are permisul suspendat din luna iunie, tot pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, relateaza Realitatea TV.

Accidentul s-a petrecut intr-o intersectie foarte circulata din Iasi. Victima, un barbat de 57 de ani, se pregatea sa traverseze strada de mana cu sotia sa. Nu au mai apucat. Masina condusa de avocat i-a lovit in timp ce se aflau pe trotuar.

Barbatul nu a mai putut fi salvat, iar femeia a fost transportata de urgenta la spital. Politistii l-au prins pe faptas la trei kilometri de locul accidentului. Acesta se numeste Iulian Gafon si este un avocat foarte cunoscut in oras. Avea o alcoolemie de 1,23 la mie alcool pur in aerul expirat. El a fost dus la spital pentru a i se lua probe de sange.

Pe numele avocatului a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

Iulian Gafon nu este la prima abatere. In urma cu patru luni a fost prins tot baut la volan si de atunci are permisul suspendat.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: iasi, accident, avocat, victime
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii