A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714147168.838.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu: „Nu trebuie niciun referendum pentru a respinge ridicarea unei moschei la Bucuresti”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-03-2016, ora 12:10

Basescu: „Nu trebuie niciun referendum pentru a respinge ridicarea unei moschei la Bucuresti”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele PMP, Traian Basescu, considera ca nu este nevoie de un referendum pentru a interzice construirea unei moschei in Capitala.

"Este necesara o decizie de neacordare a unei autorizatii de construire. Nu trebuie niciun referendum", a declarat, sambata, pentru Agerpres, Traian Basescu.

Fostul sef al statului s-a aflat sambata la Iasi pentru a lua parte la lansarea candidatilor PMP la alegerile locale. Au fost prezentati 98 de candidati.

Cu acest prilej, candidatul formatiunii politice la functia de primar al Iasiului, deputatul Petru Movila, care este si liderul filialei, a afirmat ca isi doreste ca PMP sa obtina la alegerile din iunie 15 la suta din sufragii pentru consiliul local.

In discursul sau, in prezenta a catorva sute de membri de partid si simpatizanti, Traian Basescu a vorbit despre competitia electorala din vara, afirmand in acest sens ca "nu este vorba doar de curaj, ci si de responsabilitate".

El a facut apel la membrii de partid sa aiba o campanie "cinstita", "corecta" si sa-i ajute pe romani "sa-si inteleaga drepturile din Constitutie".

Totodata a reiterat ca PMP este singurul partid politic care are drept obiectiv principal unirea Moldovei cu Romania.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii