ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-11-2016, ora 08:15

Barbatul din Iasi care a fost lovit de un panou publicitar luat de vant a murit in spital, dupa zece zile

Articol de Cristian Amariei
Barbatul care a fost lovit de un panou publicitar, in timpul furtunii de pe 13 noiembrie, in timp ce traversa strada, a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa zece zile de spitalizare.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral extrem de violent. In urma celor doua interventii chirurgicale au aparut ameliorari temporare, dupa care, tinand cont de varsta, de tarele preexistente, in urma cu 24 de ore a decedat", a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirugie, Florin Gramada.

In data de 13 noiembrie, din cauza rafalelor de vant, un panou publicitar amplasat pe strada Anastasie Panu s-a desprins si a cazut peste un pieton, un barbat in varsta de 79 de ani. In urma loviturii, barbatul si-a pierdut starea de constienta si a fost transportat la spital cu un traumatism cranio-cerebral. Pe drum, barbatul a intrat in coma.

In timpul spitalizarii, barbatul a fost supus unor interventii chirurgicale. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, Anca Vijiac, sustine ca a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii