ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-03-2015, ora 10:47

Barbati retinuti dupa ce au distrus masinile unor ieseni

Articol de Cristian Amariei
La data de 13 martie, politistii Sectiei 4 Politie Iasi au fost sesizati de catre I. Vladut, de 27 ani, din comuna Holboca despre faptul ca, in ziua de 11 martie, intre orele 07:00-18:00, niste persoane necunoscute i-au distrus vopseaua de pe aripa stanga spate si portiera stanga ale autoturismului sau, ce se afla parcat pe o strada din Iasi, cauzandu-i un prejudiciu in valoare de aproximativ 1000 lei.

Pe 24 martie, in urma cercetarilor efectuate de politistii ieseni, banuitul de comiterea faptei a fost identificat: M. Octavian, de 57 ani, din Iasi, iar prejudiciul in valoare de 1.000 lei a fost recuperat in totalitate. Cercetarile continua, iar la finalizarea acestora, dosarul va fi inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu solutie procedurala.
In cursul zilei de 24 martie, politistii au fost sesizati de catre C. George, care a reclamat distrugerea capotei portbagaj de la masina proprietate personala, de catre persoane necunoscute. In urma cercetarilor efectuate de politistii Sectiei 4 Politie, a fost identificat banuitul comiterii fapte C. Andrei, de 26 ani , din Iasi, care s-a angajat sa achite contravaloarea prejudiciului creat.

La definitivarea cercetarilor, dosarul va fi inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu solutie procedurala .

Foto: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii