A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715212013.3503.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Banii pentru salvarea lui Cristian Finaru au fost stransi in cadrul evenimentului caritabil “ In Pas cu tine”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2012, ora 14:35

Banii pentru salvarea lui Cristian Finaru au fost stransi in cadrul evenimentului caritabil “ In Pas cu tine”

Articol de Alexandra Stefanescu

Fundatia Star of Hope Romania si echipa Empathy, formata din 17 tineri masteranzi ai Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi au incheiat evenimentul cultural artistic organizat in scop caritabil “ In Pas cu tine”.

Obiectivul principal al evenimentului l-a reprezentat strangerea de fonduri in vederea acoperirii partiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Finaru, un tanar de 28 de ani, care in urma unui accident a ramas paralizat de la gat in jos.

In urma vanzarii unui numar de aproximativ 400 de bilete s-a strans suma de 11000 de lei. In urma reportajelor realizate de posturile TV locale omul de afaceri Ioan Zapodeanu a donat suma de 500 de euro, bani care contribuie la cresterea sanselor de recuperare a tanarului Cristian Finaru.

In aceasta seara nu este vorba despre Stefan Stan, nu sunt aici pentru imagine ci sunt prezent in aceasta seara pentru ca asa am simtit, in aceasta seara suntem aici pentru a oferi o sansa lui Cristian Finaru” , a declarat Stefan Stan.

Cei care doresc sa-si arate solidaritatea fata de situatia in care se afla Cristian mai pot intra pe www.facebook.com/inpascutine si participa pana pe data de 15 mai 2012 la licitatia pentru tricoul pe care l-a oferit jucatorul de fotbal Mihai Nesu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii