A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715924077.6909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Balul Bobocilor USAMV Iasi la 100 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
28-03-2012, ora 16:07

Balul Bobocilor USAMV Iasi la 100 de ani

Articol de Madalina Irimia

Studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) din Iasi, alaturi de Liga Studentilor anunta cea mai asteptata petrecere.

Dupa ce fiecare facultate in parte a acordat titlurile de Miss si Mister Boboc, acum urmeaza ca, dintre acestia sa fie desemnati cei mai frumosi si mai isteti, pentru titlul de Miss si Mister USAMV Iasi.

Trupa R.O.A va canta la Balul Bobocilor USAMV care in acest an se va desfasura sub egida implinirii a 100 de ani de invatamant superior agronomic la Iasi. „Sarbatorim impreuna o suta de ani de invatamant superior agronomic in Iasi si am organizat un eveniment de la care ne asteptam sa impuna noi standarde - toata lumea va dansa pe ritmurile ROA,... pentru ca… < ne place, place, place>”, sustine Andrei Gafencu, presedintele Ligii Studentilor USAMV Iasi.

Balul Bobocilor 2012 al tinerilor de la USAMV Iasi este programat pentru data de joi, 29 martie, ora 20.00 in Club Skye. In deschiderea evenimetului va canta Alex Jaxx, iar ca invitati speciali ai studentilor vor fi cei de la trupa de dans The Sky si Andrei Bordianu ( X-Factor ).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii