ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-10-2015, ora 10:22

Bag Expo si Targul Mesterilor Populari, la Palas

Articol de Cristian Amariei
Saptamana aceasta, iesenii aflati in cautarea unui cadou deosebit sau care doresc sa isi faca o mica bucurie au la Palas trei optiuni: Bag Expo, Targul Mesterilor Populari si Targul Handmade.

In perioada 13 – 18 octombrie, in Atriumul Palas Mall se va desfasura editia de toamna a Bag Expo, targul preferat al doamnelor si domnisoarelor. Pe langa piesele de sezon, organizatorii au pregatit o surpriza fashion, la targ fiind prezentata o geanta uriasa, invelita in foite de aur si decorata cu nenumarate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea gentii necesitand munca a sase persoane, timp de jumatate de an.

In plus, cei care isi doresc sa isi accesorizeze tinutele cu modele „must have” ale acestui sezon vor putea alege articole din colectia de toamna. Bag Expo reuneste peste 6.000 de piese, in culori vesele sau clasice, cu felurite forme si adaptate oricarui stil. Cei care sunt in cautarea accesoriilor perfecte vor putea alege plicuri elegante, genti casual sau sport, posete, clutch-uri, trollere si genti de voiaj, serviete si diplomate, rucsaci, borsete, genti pentru laptop, portofele, curele si alte propuneri pentru aceasta toamna. Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioara, fiind produse in Romania, Italia, Franta, Germania, Ucraina, India si Polonia.

Pana pe 15 octombrie, esplanada Palas Mall gazduieste o noua editie a indragitului Targ al Mesterilor Populari. Cei mai talentati mestesugari din regiune isi prezinta lucrarile, realizate cu migala si cu multa dragoste pentru traditiile romanesti. Targul reuneste pielari, sculptori, olari, tesatori, tamplari de mobilier rustic, cioplitori si altii. In plus, vizitatorii targului ii vor putea admira pe mestesugari in timp ce lucreaza si vor putea cumpara piesele realizate de acestia, precum: linguri de lemn decorative, icoane sculptate, vaze din ceramica, dar si ii, traistute tesute, accesorii din piele etc.

Alte cadouri cu personalitate pot fi achizitionate de la Targul Handmade, de la etajul intai al Atriumului Palas Mall si din zona Hervis Sports. Clientii pot alege: bijuterii realizate prin tehnici inedite si din materiale neconventionale, decoratiuni pictate manual, genti din piele de camila, accesorii pentru par, piese vestimentare, tablouri, ceasuri de perete, aranjamente colorate, cosmetice naturale si multe alte articole deosebite.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (3)  
lopemaksdFuema,  01.09.2023 04:03

Лучшие игры для xbox 360 тут - [url=https://ru-xbox.ru/]https://ru-xbox.ru/[/url]

   
kijelopsFuema,  31.08.2023 03:34

Игры с торрента для xbox 360 тут - https://ru-xbox.ru/

   
OKBet,  10.06.2023 10:45

I finally found great post here.I will get back here. I just added your blog to my bookmark sites. OKBet philippines

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii