A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714164425.4174.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bag Expo si Targ de Paste, la Palas Mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-04-2016, ora 16:06

Bag Expo si Targ de Paste, la Palas Mall

Articol de Madalina Irimia
Pana vineri, 29 aprilie, in Atriumul Palas Mall, vizitatorii pot gasi standuri cu idei de cadouri sau preparate pentru Paste. Vor putea alege de la targ ii, piese vestimentare si accesorii cu motive traditionale, cozonaci, pasca si bunatati pentru masa de sarbatori, precum si oua incondeiate. De asemenea, daca sunt in cautarea unor cadouri unicat, pot opta pentru podoabe, cutii de bijuterii pictate si alte decoratiuni lucrate manual.

In aceeasi perioada, la parterul Atriumului Palas Mall se desfasoara o editie speciala a Bag Expo. Cei care vor sa le surprinda pe doamne si domnisoare cu daruri in tendinte de Iepuras pot alege genti felurite, care se potrivesc tuturor preferintelor. Aproximativ 3.000 de articole sunt expuse la Bag Expo, de la plicuri elegante, pana la genti casual sau sport. in plus, la o selectie de genti sunt disponibile promotii de pana la 50%. Nici barbatii nu au fost uitati, pentru ei fiind propuse modele moderne de portofele.

Pentru a se distra din plin in vacanta, copiii sunt invitati in continuare sa descopere „Labirintul Iepurasului”, amenajat in Atrium. Iepurasul va fi prezent in fiecare zi pana vineri inclusiv, in intervalul orar 16.00 – 20.00, pentru a-i premia pe copii cu delicii din ciocolata belgiana. Tot aici, nazdravanii pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare, acordat prin tragere la sorti, este un ou de ciocolata de 8,5 kg.

     
Tag-uri: palas, targ, paste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii