A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715310596.2766.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bacalaureat 2012: Peste 6000 de elevi ieseni sustin astazi proba scrisa la Limba si literatura romana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
02-07-2012, ora 05:03

Bacalaureat 2012: Peste 6000 de elevi ieseni sustin astazi proba scrisa la Limba si literatura romana

Articol de Alexandra Stefanescu

La nivelul judetului Iasi, 6 020 de candidati se pregatesc sa sustina proba E(a) – proba scrisa la limba si literatura romana, proba care incepe luni, 2 iulie 2012, la ora 9.00, avand o durata de 3 ore. Candidatii se vor prezenta in centre cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea probei, fiind interzisa introducerea in salile de examen a materialelor care ar putea constitui surse de inspiratie pentru candidati.

Pentru buna desfasurare a examenului, in cele 19 centre de examen au fost montate, conform precizarilor MECTS, peste 420 de camere de supraveghere, iar in cele 6 centre zonale de evaluare au fost montate 12 camere de supraveghere, in zona de predare-primire a tezelor, dar si in zona de depozitare in fisete a acestora.

Pe 30 iunie, la sediul ISJ Iasi s-au tras la sorti membrii comisiilor din centrele de examen si din centrele zonale de evaluare, in prezenta conducerii sindicatelor iesene din invatamant si a unor membri ai societatii civile (Fundatia Romana pentru Dezvoltarea Invatamantului Feroviar). Astfel, un numar mare de profesori participa in comisiile din centrele de examen si evaluare (peste 180). De asemenea, un numar mare de profesori vor participa la examenul de bacalaureat in calitate de asistenti (peste 1 100) si in calitate de evaluatori (peste 550).

Conditiile tehnice, logistica, resursele umane necesare pentu acest complex eveniment al invatamantului preuniversitar sunt pregatite. S-au transmis comisiilor si recomandari referitoare la seriozitatea, sobrietatea si corectitudinea perfecta necesare pentru organizarea acestui examen national, fara a se neglija insa aspectul pedagogic si sustinerea psihologica a candidatilor, prin crearea unei ambiante favorabile efortului intelectual”, a declarat inspectorul general, prof. Dr. Camelia Gavrila.

Foto: kissfm.ro

     
Tag-uri: bacalaureat, proba, scris, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii